Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Női Bölcsességek

2015.10.24

het_fatyoltanc.jpg

Érzékenynek lenni a Testedre olyan, mint érezni Lelked sugallatait, ahogy testi érzetekben is megnyilvánítja magát, és amelynél bölcsebb útmutatás nem kell, mert a Test Isteni szolgálatot teljesít minden Pillanatban, és a Teremtőt szolgálja örökkön, és ezáltal Téged is. A testedet nem tudod elnyomni, hogy ne érezzen fájdalmat, vagy hogy ne ébredjen benne őrjítő vágy, amikor a Szerelem megérinti Lelkedet, mert neki ez a küldetése, hogy pontosan üzenjen Szíved állapotáról, és a legjobb amit tehetsz, ha megadod magad neki, mielőtt még valóban szenvedéssel adná tudtodra, hogy éppen valamit elfojtasz vagy megtagadsz Önmagadban.
A Szenvedély hamar kínzóvá válhat, ha nem tudod átalakítani azt kreativitássá, vagy nem tudod a Szerelemedet úgy szolgálni vele, hogy az táptalajul szolgáljon valami újonnan születő csodának, és ez a Csoda a Szerelem Virága, amelyről már levált a vágy salakja, ahonnan az kinőtt, és csak a Tiszta Eggyé olvadás állapotában vagytok, a Teremtővel totális összhangban.
A Tested és Lelked harmóniára vágyik, és egyik sem fontosabb a másiknál, hanem Teljes tapasztalásra van szüksége mindkettőnek, hogy aztán Egymásban találkozhassanak. A Férfinek és a Nőnek Találkozniuk kell, mert sorsuk ezt rendelte el, és a Testi Szerelem kiváló alkalom számukra, hogy Lelkeik is egymásra találjanak, anélkül hogy a Vágy szenvedésbe fordulna át, vagy hogy a Szerelmesed érintése utáni sóvárgás megöregítene vagy megmérgezne. Ha Valóban Találkoztok mind Testben és Lélekben, akkor ez nem történhet meg, mert minden szálon kapcsolódtok már, hogy elérjétek a szexualitás Teremtő Forrását, amely a Szellemi szférákig repít titeket.
Megszépültök ebben a Találkozásban, mert megadjátok Testeteknek is a Szerelmet, amelytől az hálául Éteri Szépséget fog kölcsönözni nektek, hogy visszatükrözhessétek Isten Szépségét az anyagban.
Lassan kell közelednetek egymás felé, mert minden Pillanat nagyon törékeny, és a legkisebb egó megnyilvánulás is tönkre tehet azonnal mindent. Ezért kell a falakat lassan felengedni, vagy éppen áttörni, hogy az Intimitás közben legyen idő a gyógyulásra is, és ne ártsunk még többet, mint amilyen sérüléseket már eleve hordozunk sebzett szívünkben. A Lágyság Felemeli a Férfit és Nőt olyan magaslatokba, ahová az egó nem tud felkapaszkodni, és a Csendet sem tudja megtörni, amely Szerelmetek Beteljesüléséhez kell.

 

10922696_389640437873483_7432952620696765253_n.jpg

 

Csak annak érdemes lesüllyedni aki Erős, aki fel tud jönni újra és újra a víz felszínére, hogy levegőt kapjon egy hosszú és végtelennek tűnő merülés után.Nem attól leszel erős, hogy mindig csak a látszólag jó dolgokat teszed meg, hanem hogy néha alámerülsz a tapasztalások sötét bugyraiba, és átéled az elcsúszások legjavát, amikor mintha valami erő arra kényszerítene, hogy mindig az ellenkező irányba menj, mint ami elő lenne írva, és amit a Teremtő megálmodott rólad.
És aztán innen kell újra kijönnöd, ebből az állapotból kell újra kitörnöd a Fényre, hogy soha ne temessen maga alá semmi, ami nem Te Vagy. 
A nagy Kincsek mélyen rejtőznek, szenvedélyed legsötétebb bugyraiban, ahol ijesztő mélységek és képek jelenhetnek meg, és ha ezeknek az illúzióknak bedőlsz, amelyek azt sugallják, hogy ezt úgy sem élheted túl, élvezni meg végképp nem fogod, akkor a Tűztől mindig távol akarsz majd maradni, és meg sem próbálod a lehetetlent, amely pedig nagyon is lehetséges. Ez a Szív szenvedélye, amely ijesztő lehet néha, de csak akkor ha az egódat is belekevered a levesbe, és a mélységeket nem hívogató csodás Kalandként érzékeled, hanem félelmetes és önpusztító vakmerőségnek, amelyben az Életedet úgy félted, mintha az tényleg veszélyben lenne, és ezektől az illúzióktól aztán megdermedsz, és inkább csak a felszínen maradsz, ahol bár a levegőd mindig meglesz a légzéshez, de szíved üres marad, ahogy az Életed is. 

Ne áltasd magad azzal, hogy ez nem a karma bolygója, mert alapvetően ezzel a céllal létezik, hogy megváltsunk minden olyan minőséget, amely nem a Teremtő szándékából pattant ki. Tehát kezd az elfogadással, hogy tudod, elcsúszása Mindenkinek van, akinek voltak már Földi életei, és a Cél aztán önmagát fogja adni, hogy ezeket Megváltsuk. Ettől még ugyanúgy Te is a Teremtő Forrásából indultál Utadra, és sok Égi segítője van mindenkinek, ezeket azért soha ne feledd, tehát soha nem vagy egyedül.
Minden nézőpont kérdése állítólag, és ha ez igaz, akkor állítsd be a fókuszpontodat arra, hogy bizony Ezt az Életet nagyon is lehet élvezni, és motivációt találni benne. Az inspiráció az lesz, hogy minden dolgot megválts Önmagadon belül, ami erre vár, és ezt olyan intenzitással tedd, amely garancia a célod eléréséhez. Bár biztosíték semmire nincs az életben, a Lelked jelzései és sugallatai elég garancia rá, hogy megtetted amit kellett, és ennél több nem kell, a többit az univerzumra bízhatod. 
Az Örömről se feledkezz meg, mert bizony ha valóban az Utadat járod, és teszed a Dolgodat, akkor sok eksztázisban lesz részed, hiszen mindenki egy Isteni Utat jár, akár elcsúszásban van, akár éppen a tévedéseinek következményeit dolgozza le, tehát mindenki a Helyén van, és ezt a Feltétel nélküli Elfogadással integrálhatod be, hogy mindenkit elfogadsz olyannak, Amilyen éppen tud lenni. A Szív szenvedélyében is öröm van, hiszen az egy olyan Isteni Esszencia, amelytől végtelen erőt kapsz a feladataidhoz, és eszed ágában sincs föladni a cél előtt 5 perccel, amikor már fél lábbal a Felemelkedés Kapujában vagy.

 

734472_473983232669179_348083580_n.jpg

 

Néha csak az elfogadás segít, amikor elfogadod a dolgokat úgy, ahogyan azok vannak, és nem akarsz beleszólni a Mindenség tökéletes harmóniájába és rendjébe.
Ez nem beletörődést jelent, hanem annak a ténynek a felismerését, hogy vannak dolgok, amin nem tudunk változtatni, és ha ezt elfogadjuk, akkor Lelki békét találhatunk úgy a Lelkünkben, ahogyan a külvilágban is, hiszen ami benn van, az lesz kinn is. Ráadásul nekünk amúgy sem másokkal kell foglalkoznunk, hanem azzal hogy magunkat tegyük azzá, amivé szeretnénk, mert csak az tartozik hozzánk, de ha mégis másokon próbálnál alakítani, akkor is csak te fogsz megváltozni, méghozzá egoista és önző módon, hiszen mindig csak a saját képmásunkra tudjuk formálni a másikat, abból kifolyólag, hogy az alakítás és megváltoztatás vágya mindig Belőlünk ered, a másik biztosan nem kérne erre, legalábbis a Lelke Soha. 
Sokan Nem tudjuk, vagy nem akarjuk elfogadni a másikat olyannak, amilyen, valószínűleg azért, mert a Saját hibáinkra és gyengeségeinkre emlékeztet a másik jelenléte, és ahelyett hogy tanulnánk tőle vagy segítenénk egymást a fejlődést Útján, ahelyett gyorsan elfojtjuk ezeket a blokkokat, és nem veszünk tudomást róluk, ráadásul fel is rójuk a másiknak mindezt, és a gyűlöletünk tárgyává tesszük. Eközben pedig te hiába is fáradozol azon, hogy más képet fess magadról, mint ami Benned van, mert az rajtad nem fog segíteni, hiszen a Valóság mindig kiderül, sőt igazából a Létezés mindig arra Pillanatra vár, amikor mindenre Fény derülhet, és olyannak láthatod magad, mint Amilyen Vagy, és ezáltal másokat is.
A megszabadulás akkor jön el, amikor rájössz, hogy nem az a lényeg mit csinálsz, jót vagy rosszat, hanem hogy elfogadod-e azt, hogy éppen ilyen tudsz lenni és nem több, mert akkor hirtelen mindenből erény lesz és nem karma, és felszabadulsz minden hitrendszer alól, amit valaha is magadra aggadtál. Másokra is így tekints, hogy Most éppen arra volt szüksége, amit a Pillanatban tett, hiszen mindennek oka van, akármilyen érthetetlen is az Élet néha. A Létezésben minden mozdulatnak meg van a maga értelme, és ezt kellene elfogadni, és hagyni kibontakozni mindent és mindenkit, mert csak így tud szólni hozzánk Isten, ha hagyjuk megnyilvánulni Őt mindenkin keresztül, hiszen mindenkiben Isten Szíve dobog, és ez soha nem lesz másképp.
A Szerelem az elfogadással kezdődik, hogy ő más mint te, más szokásokkal és Érzésekkel. A konfrontálódás néha szükségszerű, de a lényével ezt nem kell meg tenned, elég csak az egóra korlátozni, és azt lebontani, a többit Úgysem tudod, mert az Örök. Fogadd el hogy Ő is egy másik Isten.

 

3343e639ec9bdbfb2b8402d90d1da85ca25081a1.jpg

 

Ha a megfelelő Társ mellett vagy, annak olyan jelei vannak, amelyek nem mindig egyértelműek és tisztán láthatóak. 
Például hiába robbansz be üstökösként az Életébe, Ő attól nem fog megváltozni, mert tudja hogy Önmagáért kell hogy szeresd, és nem azért mert úgy viselkedik, ahogy azt te szeretnéd vagy elvárnád, és ez egy Jó Jel a párosotokat illetően. Az élete részévé válsz, de nem fogja a te életedet élni, mert akármennyire is Eggyé tudtok olvadni időnként, akkor is van egy külön sors és Út, amely mindenkinek a sajátja, és amelyben nem lehetnek kompromisszumok és elkalandozások. Örülj ennek, még ha néha feszültség is felüti a fejét, hiszen így mindig azt kapod a párodtól ami a Valóság, és nem fog kertelni ha problémája van veled, illetve örömét is ugyanígy szabadon és őszintén megosztja, ha azt érzi jónak.
A Lelkedért fog szeretni, ami nem azt jelenti, hogy elnéz neked bármit is, amit nem tart helyesnek vagy követendő példának, és bizony helyre fogja tenni az Egódat, hogy minél kevesebbet használd, és inkább a Léleknek Nyiss szabad teret, amelyben ő is Megfürödhet. Nem akar jobbá tenni vagy elviselhetőbbé, mert az már Nem te Lennél, hanem csak azt akarja hogy Boldog légy, hiszen Ő így szeret, ha Boldog vagy, és Önmagad vagy. És Miközben megajándékoz ezekkel a Lélek Kincsekkel a Szerelmesed, érdekes módon mégis változáson fogsz keresztül menni, anélkül hogy ugye ezt követelné tőled. Ezt hívják a Szerelem varázsának, amikor a Szeretet láthatatlan erejével kikerüli az egódat a másik, és egyenesen a Szívedbe hatol vele, és te nem tudsz hadakozni ez ellen többé, hanem fel tett kezekkel megadod magad a Szerelem mindent elsöprő erejének. Ez is egy Jó Jel ha a párodban ez megvan, mert bármilyen módon is éltél ez idáig, Ő nem fogja azt elvenni tőled, hanem csak Szeretni fog, és az elég lesz hogy Változz, ha Éppen arra van szükség a Boldogságotokhoz. 
Nem akar terelgetni semmilyen irányba mint a birkákat, mert Hisz benned, és tudja hogy minden meg van benned ahhoz, hogy eldöntsd mit szeretnél az Élettől, és azt meg is valósítsd. Inkább társul melléd a terveidben, és Együtt egymást kiegészítve meg is valósítotok bármit, ami az Álmaitokban szerepel. Mindig előre néztek a fejlődés irányába, és haladtok ezen az Úton megalkuvás nélkül, amelynek Soha nem lesz vége.

Forrás: https://www.facebook.com/szerelemteljes
 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Mpnegc ramqit

(Lfkigu, 2022.06.27 06:29)

clopidogrel 150mg tablet - <a href="https://rclopidogrel.com/">clopidogrel 150mg cost</a> buy reglan 20mg pills

Twgciv ievbzx

(Fvhbxy, 2022.06.25 12:58)

purchase flexeril for sale - <a href="https://rcyclobenzapri.com/">order flexeril 15mg sale</a> inderal generic

Jahatd dqasrm

(Oakyaf, 2022.06.23 20:17)

accutane 10mg canada - <a href="https://rtetracycline.com/">buy generic tetracycline 250mg</a> purchase tetracycline generic

Tdytba fcddne

(Hxhtxg, 2022.06.22 02:24)

purchase provigil - <a href="https://rerectpill.com/">buy erection pills</a> buy rhinocort generic

Ctefol ozxjqg

(Imtpcp, 2022.06.20 14:44)

viagra next day - <a href="https://rtadalafil.com/">purchase cialis for sale</a> buy tadalafil 10mg sale

Lnirwl dwrvfx

(Eqzrig, 2022.06.19 05:07)

cenforce drug - <a href="https://xezetimibe.com/">order ezetimibe 10mg online cheap</a> motilium 10mg over the counter

Cbeght fatuzd

(Etmdhz, 2022.06.16 01:03)

order prednisone 20mg online cheap - <a href="https://amoxicilli.store/">amoxicillin uk</a> order amoxil 250mg pill

Kkicey nejgds

(Rydcsv, 2022.06.14 04:50)

cialis 10mg ca - <a href="https://edtadxs.com/">buy cialis 10mg pill</a> brand viagra 100mg

Obdazd idcqdx

(Tvsrgz, 2022.06.12 17:09)

order synthroid 75mcg online - <a href="https://desloratadi.store/">desloratadine medication</a> generic hydroxychloroquine

Bkoaqi ghieju

(Kmmjcp, 2022.06.11 05:32)

ventolin inhalator over the counter - <a href="https://casinoandslotx.com/">casino money</a> buy dapoxetine 30mg sale

Cammlb ltgwfc

(Nzafrs, 2022.06.09 13:48)

buy levitra online - <a href="https://vardenafilxp.com/">order levitra 10mg generic</a> order clomiphene 100mg generic

Icumnz fhdgfs

(Bshasr, 2022.06.08 02:30)

buy lisinopril sale - <a href="https://metoprololpx.com/">cost metoprolol 50mg</a> purchase atenolol without prescription

Zenigl mfrqfc

(Yoeaoa, 2022.06.06 12:55)

brand metformin - <a href="https://atorvastatin.store/">order lipitor 80mg online</a> amlodipine 10mg us

Lqamdu vdzmai

(Qudukl, 2022.06.04 23:31)

hydroxychloroquine tablet - <a href="https://chloroquins.com/">chloroquine 250mg usa</a> purchase baricitinib without prescription

Tutxnz xaqlyt

(Bmkxyt, 2022.06.03 07:51)

order lasix 40mg sale - <a href="https://ivermecptin.com/">ivermectin oral</a> buy stromectol 2mg

Azarkl xluvud

(Umrtjx, 2022.06.01 15:43)

prednisolone 5mg sale - <a href="https://neurontinx.store/">neurontin buy online</a> cheap viagra sale

Gfpfry ihkaua

(Skobri, 2022.05.31 04:09)

buy generic amoxil 500mg - <a href="https://azithromycpl.com/">azithromycin 250mg uk</a> generic viagra

Emnmer hcdkcd

(Bvvxix, 2022.05.29 19:10)

deltasone 20mg cost - <a href="https://accutanpll.com/">accutane 40mg pill</a> isotretinoin online order

Lujzoi mugiiw

(Cjhdmf, 2022.05.28 09:56)

order tadalafil 20mg for sale - <a href="https://erectplls.com/">cialis savings card</a> order modafinil online cheap

Vxqcce gypmjd

(Jjqygl, 2022.05.26 12:56)

doxycycline 200mg without prescription - <a href="https://doxycyclineg.store/">buy doxycycline 100mg without prescription</a> order cialis 5mg without prescription